Jösses, en hel vetenskap

Tack för alla råd och tips för att bli av med de här nedra blomflugorna! Eller vad det nu är för sorts flugor! Inte bananflugor i alla fall.

Igår kokade jag flera liter vatten och hällde i golvbrunnen i duschen, i avloppet till tvättmaskinen, handfatet och diskhon och slasken. Och på inköpslistan står nu vinäger. Hittills har 2 stycken drunknat i en av skålarna i vardagsrummet.

Igår slutade jag jobba 18, men satt i ett samtal med en trevlig kund till 18.10. Så blir det ibland, och jag har ”råd” med de 10 minuterna. Sen knatade jag upp till centrum och handlade. Bara lite mat och mjölk. Sen hem till soffan och flera avsnitt av La casa de papel. Så inget mer spännande än så att berätta om.

Hoppas ni får en fin dag, solen skiner redan från en klarblå himmel!

5 reaktioner på ”Jösses, en hel vetenskap

 1. Ja, de där eländiga flugorna är svåra att bli av med! Har du kollat i dina blomkrukor, om det är mycket aktivitet i någon av dem så bör du nog byta jord. Eller om du har frukt framme i fruktskål? Lycka till i jakten!

  Gilla

 2. Aha, hade du ingen vinäger i – då ska du se att det går bättre nu!
  De är så himla envetna och verkar föröka sig tredubbelt om man slår ihjäl en…
  Var säkert härligt för kunden att du tog dig tid!
  Önskar dig en flugfri dag!

  Gilla

  1. Nä, och inte har jag nån hemma och jag hade hunnit vara i affären redan när jag läste om det. Så det får bli vid nästa besök i affären. Men jag har hällt kokande vatten i alla avlopp både igår och idag. Eftersom det är många flygfän i just badrummet så kan det säkert komma ur avloppen!

   Ha en fin dag, du med!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s