Kokta

Jag fortsätter att hälla kokt vatten i alla avlopp 1 gång om dagen här hemma. Jag tänker att eftersom det ofta är såna där små ettriga flugor även i badrummet så kan de säkert lägga ägg i avloppen. Så 1 gång om dagen kommer de som eventuellt överlevt få en ny dos hett vatten ett bra tag framöver nu!

I mina skålar med honungsvatten med diskmedel i är det än så länge ganska tunt med döingar. En och annan, bara nån enstaka. Men nästa gång jag handlar ska jag köpa vinäger och ha i även det. Får se om det gör susen! Trodde mina snabbmatställen/pooler skulle bli poppis, men icke!

Gårdagen efter jobbet tillbringades som vanligt i soffan framför TV:n. Kollade på Million dollar listing och sen var det La casa de papel för hela slanten! L ringde så jag pausade och babblade med honom en stund, sen kom M till luren i stället. De kollar på Inlåst nu och M försökte sno Fabio/Roberto av mig! Så fräckt! Jag sa ifrån på skarpen, att han är faktiskt min!

Just det, jag fick ett brev från Post Nord igår, att ett paket var på väg från utlandet och att jag måste betala moms och tullavgift. Blev klart misstänksam! Hmm… Jag har bara beställt en sak som jag väntar på, och de tror jag inte ska skickas från utlandet. Ringde upp och de kollade vad det stod att det var. Det VAR mina IPL-glasögon, som jag beställt från en sida med svensk text. Men de skickades från Kina. Jaha, ja men då betalade jag i alla fall.

När jag köpte min IPL så står det i instruktionerna att den är ofarlig att använda utan skyddsglasögon. Men efter att jag använt den några gånger så kände jag att jag vill vara helt säker. Så jag googlade efter glasögon, och har nu beställt ett par. Så nu avvaktar jag med att fortsätta behandlingen tills jag fått hem dem. Men jag märker stor skillnad på benen! Mycket färre hårstrån nu än innan! Jag som var så himla skeptisk ska jag erkänna. Men den verkar baske mig funka!! Mandy skin heter den, om ni är intresserade.

Idag har jag sovmorgon! Börjar jobba 10.30. Love it!! Jobbar till 18, och sen kan det nog hända att det blir några avsnitt till av La casa de papel. He he!! Min serie detox varade en halv kväll…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s