Avsnitt hundraurton

Alltså de här flugorna! De hånar mig!! Igår var det inga fler i mina fällor. Den enda döingen jag hittade var I MITT KAFFE!!!

Urrrkkkk!!! Ska ta en klunk när jag sitter och jobbar, och får syn på i ögonvrån att det är nåt i koppen. Sänker den och tittar efter. Och ja då, där flyter en döing på ytan! I kaffet som varken har honung eller socker i sig.

Senare när jag kollade på TV, så kommer det en till ettrig en, och flyger in på insidan av mina glasögon!! Men va f*n!?!

Annars hände inte något spännande igår, det var slöande i soffan och fler avsnitt av La casa de papel.

11 reaktioner på ”Avsnitt hundraurton

 1. Fy vad jobbigt, minns att jag även hällde diskmedel i alla avlopp och lät det vara över natten eftersom det kan finnas ägg där. Vi följer dig i kampen!

  Gilla

 2. De verkar ha något personligt mot dig de där blomflugorna 😂😂 Usch, de är så äckliga. Vi stöttar dig i kampen…

  Gilla

 3. Jag hatar såna där flugor. I förra lägenheten, som alltså ligger vägg i vägg med vår nuvarande, så hade jag såna och gjorde fällor med vinäger och vatten och diskmedel. Inte en enda gick i! Här, när det dök upp några, så testade jag – inte så förhoppningsfull precis – igen. Och minsann, alla gick i! Så jag fattar verkligen inte. Men jag önskar dig all tänkbar jaktlycka!

  Gilla

 4. Hahaha, ja kaffe gillar dom och även surt vin, om det står en slatt kvar på diskbänken.
  Klart att det inte är mysigt med massa småflugor, men allt är ju relativt… kan tänka mig massor av djur som är värre. Råttor…kackerlackor…ja du vet. Så hellre småflugor, eller hur? 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s