Bra start

Igår skulle jag och Bossen ha ett möte och skriva mitt prestationsdokument för året. Han är inloggad och jag loggar in. Jag hör honom, men han verkar inte höra mig. Sätter i headsetet och tänker att då kanske det funkar bättre. Nix, han hör inte mig trots att jag babblar!

Va fasiken då?! Så jag skriver till honom att det är nåt knas. -Jag hör dig, men du hör inte mig. -Du har mute på din mikrofon, säger han då.

-Ja, det visste jag hela tiden! Eller inte…

Bra början när man ska prata just om ens prestation. Ha ha ha!

Resten av samtalet/mötet gick i alla fall bra och vi skrattade mycket åt allt möjligt. Känns alltid peppande att babbla med Bossen!

Vi gick oxå in på Berghs hemsida och nu hade de lagt upp så att man kunde anmäla sig till höstens kurstillfälle för utbildningen jag ska få gå. Så nu är jag anmäld och har fått en plats! Gulp!! Tanten ska plugga…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s