Nya ingredienser

Igår var jag och munskyddet och handlade. Först in på Clas Olsson då min skrivbordslampa börjat blinka, så det verkar va nåt glapp i den. Och den är gammal, färgen har börjat gulna. På Clas Olsson hittade jag en ny för 119 kronor. Perfekt!

Sen in i mattaffären och packade på mig matvaror för att sen gå in på bageriet och beställa en tårta. Sen hemåt igen.

När jag hade packat upp varorna så diskade jag ur burkar och skålar som stått framme hela veckan med honung, vatten och diskmedel. Och sen fyllde jag dem med sirap, vinäger, vatten och diskmedel och ställde ut överallt. Nu bara MÅSTE flugj*vlarna vilja dricka/äta eller allra helst bara drunkna! Så full av förväntan knatade jag runt på inspektion när jag vaknade idag. Inte en enda döing….

På kvällen kollade jag på Carina Bergfäldt. Har verkligen gillat hennes talk show! Så bra stämning, intressanta gäster som ibland intervjuar varandra. Igår var Fredrik Federley där. Han sa emot sig själv… Å ena sidan hade han inte frågat sin partner om vad han var dömd för (jo, för det skulle man ju inte undra över om man träffar nån…) men han hade ändå vidtagit säkerhetsåtgärder för sina barn. Ja, det verkar rimligt, eller hur? Vad för åtgärder ville han inte gå in på, men om man tänker att partnern var mordbrännare så är det ju en helt annan åtgärd som krävs än om karln vore dömd för ekonomisk brottslighet. Så hur han kunnat skydda sina barn, och varför han ens ansåg att de behövde skyddas, om han nu inte ens visste vad karln var dömd för övergår mitt förstånd! Och heja Hanna Hellkvist säger jag, som ställde honom mot väggen!

Sedan var det La casa de papel för hela slanten. Men jag är ju så korkad, så jag hade ju inte kollat hur många säsonger och avsnitt det var. Så plötsligt började eftertexter rulla och ingen ruta där det stod att nästa avsnitt börjar om… Va?! Det kan ju inte sluta mitt i, bara så där? När kommer nästa säsong?? Åhhh…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s