Intet nytt under solen

Men det är i alla fall sol! Så när jag druckit upp morgonkaffet ska jag ta mig ut en sväng. Jag ska dels ta med alla byttor till miljöstugan och tömma dem i rätt kärl. Sen ska jag nog ta en prommis i solen!

Igår var jag inte utanför dörren alls. Låg i soffan och kollade på dokumentärer och somnade till och med en stund på dan. Inte ofta jag sover middag, men det var skönt! Har ingen aning om hur länge jag sov, men eftersom jag ändå kunde somna för natten sen så var det nog inte så länge.

Det enda utöver att kolla på TV som jag gjorde igår var att jag tvättade lite. Bland annat så rev jag ur sängkläderna och bäddade rent i sängen. För övrigt var det en dag helt i slöandets tecken.

4 reaktioner på ”Intet nytt under solen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s