Eeeeehhhhh…. Jaha?!

Igår när jag ska ta ut allt till miljöstugan så knatade jag även till behållarna med matåtervinning. Och de står bredvid mitt garage.

Och vad ser jag då?? Jo, framför några garage har de grävt upp marken, och all asfalt och jord ligger i högar framför andra garage. Bland annat mitt. På garagedörrarna sitter ett papper så jag läser vad det står. Det har blivit ett akut fel på ett avloppsrör som måste åtgärdas och från och med imorgon 2021-03-11 börjar vi gräva upp och vi ska prioritera det här arbetet så att det blir klart så snabbt som möjligt.

De hade alltså bara satt upp den här informationen på garageportarna, och då jag inte använde bilen just den 10:e så hade jag ingen möjlighet att välja om jag ville ta ut bilen ur garaget innan det blev omöjligt.

Igår när jag fick syn på det så hade det redan gått över 1 vecka av det prioriterade arbetet som ska avslutas så snabbt som möjligt….

På torsdag MÅSTE jag ha min bil! Undrar om jag får reducerad hyra för den här tiden? Knappast troligt, va? Men som sagt, på torsdag behöver jag verkligen bilen!! Jag ska ringa värden idag och höra om de vet när det ska vara färdigt. Suck…

4 reaktioner på ”Eeeeehhhhh…. Jaha?!

  1. Hur svårt kan det vara att kontakta dom som hyr garage? Dom har ju era uppgifter.
    Tror du absolut har rätt till reducerad garagehyra så länge du är utan. Du måste begära det, ingen erbjuder dig det. Så klart. Och fråga vem som betalar din hyrbil.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s