Ska man skratta eller gråta??

Jag har ju berättat att jag köpt en IPL-maskin, och jag var ju klart skeptisk till om den skulle funka får jag erkänna. Men ta mej tusan om jag inte märker skillnad!?

Det står att den är säker att använda utan skyddsglasögon, men när jag nu inser att den är effektiv så kände jag att jag nog vill ha det ändå.

Så för flera veckor sedan satte jag mig och googlade på skyddsglasögon för laser. Fanns så klart massor, en hel djungel! Men till slut hittade jag ett par som inte kostade skjortan, så jag slog till. Det dröjde en halv evighet, sen fick jag brev från PostNord att jag måste betala moms och tullavgift för paketet kom från Kina. Sidan jag var inne på var på svenska så jag blev rätt paff men jag kollade så det inte var bluff innan jag betalade. Tänkte att det var värt ett par hundra till för att bli hårfri till i sommar!!

Sen väntade jag otåligt på att de skulle komma, och idag, kanske 2 veckor senare så kom de äntligen!! Yeeeiii, då kan jag sätta igång igen och IPL:a ben och ansikte!!

Sliter upp paketet och.. undrar vad f*n som hände?? Och önskar att jag kunnat se min min, för den lär ha varit obetalbar. De här fick jag:

60-talet ringde och vill ha tillbaka sina brillor.

7 reaktioner på ”Ska man skratta eller gråta??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s