I Långtbortistan, igen

I fredags efter jobbet packade jag en helg väska och åkte till Långtbortistan igen. Tog med lite rosé i hopp om vårvärme och sol.

Fredagkväll lagade Svågern surdegspizzor. De var SÅ goda!! Först en med löjrom bland annat på. Slurp!!! Och så en med tryffelsalami, och sist en med ricotta och citron. Vilket lät helt galet, tyckte jag. Men nähä då, det var supergott!! Vi åt slicar av alla sorterna. Bubbel och rosé i glasen. Mys på hög nivå!! Och så babbel och fniss! Och kramar med Puddingarna. Älskar’t!

På lördagen hade Storpudding fotbollsmatch, så på med kläder och iväg. Kul att se henne spela, och hennes lag var riktigt bra även om det slutade 1-1.

Sen hem ett tag innan det var dags att åka till nästa fotbollsplan för nästa match. Medan tjejerna värmde upp så tog vi en promenad. Det var ganska växlande väder och tyvärr inte sol längre. Och när matchen väl började så blåste det kallt och mycket. Typiskt!!

På kvällen lagade Svågern friterade kycklingbitar, med aioli med soya i. Till det gjorde Systeryster en smarrig nudelsallad. Det var oxå sjuktgott! Krispigt utanpå, och så god smak!! Jag blir så himla bortskämd hos dem!!

Vi kollade på Let’s Dance på kvällen tillsammans. Och sen satt Systeryster och jag och babblade ett tag när de andra försvunnit upp på övervåningen. Så mysigt!!

Efter frukosten så packade jag ihop mina pinaler och åkte hemåt. Stannade på Chilli på vägen för att jag ville se på ett bord de har. Hittade det på nätet, men ville se det i verkligheten. Men de hade det inte i butiken, tyvärr.

Sen hade jag tänkt åka in på en mack för att byta en lampa på bilen, men just då spöregnade det. Så jag struntade i det! Åkte och handlade mat och söndagstidningar i stället och sen hem. Så nu har jag fikat och läst tidningarna i soffan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s