Nematoder

Nu ni, flugdj*vlar!! Nu har jag kallat in det tunga artilleriet!

På Facebook tipsade en av kollegorna om att jag skulle köpa Nematoder i en växtbutik Och i helgen så var vi iväg till ett stort ställe. Och de hade sånt, som jag inte hade en aning om vad det var… Så igår när jag kom hem så blandade jag dem i vatten efter instruktionerna på förpackningen, och vattnade alla krukor med det. Efter ett par veckor ska flugorna tydligen vara borta. Så nu håller jag tummarna!

Jag kommer fortsätta hälla kokande vatten i alla avlopp under tiden oxå. Och en natt hade jag, efter tips här, diskmedel i alla avlopp. Nåt av allt jag har testat borde ju funka, kan jag tycka.

De är ju inte så många att luften är svart av dem här hemma, men de är irriterande!

Över till något helt annat. Måndag idag, men kort vecka då man är ledig på fredag! Det är så härligt på våren, dels att det är vår, och att det är en del långhelger med röda dagar! Me like!

Ha en fin dag allihop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s