Bilfix

När jag slutade jobba igår så knatade jag till garaget och tog ut bilen, vände baken mot garaget och fällde baksätet. Sen in med sommardäcken och iväg. Först in på en mack och köpte en ny lampa. Sen fick jag en snilleblixt! Varför pilla med att byta lampan själv, när jag ändå ska till en verkstad för att lägga om däcken?

Kände mig oerhört nöjd som kom på det! Och det var inga problem, de bytte däck och lampa i ett nafs! Så skönt att få det fixat! Och nu såg jag att de även kör handtvätt av bilar in- och utvändigt så vilket år som helst ska jag åka dit igen och få bilen fräsch. Den är nu….ganska smutsig…

Så skönt när det här är fixat! Nu ska bilen bara besiktas snart oxå. Det är alltid nervöst, tycker jag. Så länge den rullar och går så har jag ingen aning om ifall nåt är fel. Ja, om det inte är uppenbart, som att en lampa inte lyser eller så. Men jag hoppas det ska gå bra!

När jag kom hem igen så var det soffan och TV. Pappsen påminner mig alltid på måndagar om att det är Superstars ikväll. Sen kollar vi var och en på sitt håll, och skickar sms om vad de gör. Känns lite som att vi tittar tillsammans! Oh, just det!! Pappsen hade fått tid för första sprutan Covidvaccin 1/4 och för den andra om 1 månad!! Jag sa att när han väl fått båda ska jag KRAMA honom!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s