Full fart, gjort massor!!

Jösses, igår så hände massor av saker! Först så… Jobbade jag. Efter det så skyndade jag mig att flytta ut i vardagsrummet. I vardagsrummet satte jag först på TV:n, sen la jag mig tillrätta i soffan. Och så kollade jag på Million Dollar Listing. Efter det var det dags för husfruarna i Atlanta.

Och sen ja då kom jag på att jag glömt att kolla på Atlantic Crossing, så då kollade jag på de sista avsnitten av den serien.

Och inte nog med att jag hann med allt det här, mitt i allt så satte jag på paus, för då kom Blidö och hennes son med tulpaner. De säljer för att få in pengar till sin klassresa, och är man hederstant så ställer man så klart upp. Så nu har jag fina tulpaner bredvid mig på frukostbordet! Och angående hederstant så var det Wilbur och jag som själva utnämnde oss till hans tanter när han föddes. Vi hade till och med hatt på dopet!

Ja, nu har ni fått ta del av min otroligt aktiva och fartfyllda onsdag! Är ni inte imponerade av allt jag hann med?

4 reaktioner på ”Full fart, gjort massor!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s