April, april!

Jag ska bekänna en sak. Igår, 1 april, så skickade jag ut ett mejl till hela avdelningen jag jobbar på.

Skrev att jag blivit ombedd att tala om för mina kollegor att vi nu ska börja ha företagets profilkläder på oss under arbetstid. Detta för att stärka lagandan och sammanhållningen när de flesta av oss jobbar hemifrån. Även de som jobbar på kontoret ska ha det. Och de som inte har några, framför allt tröjor, med vår logga på ska mejla sin närmsta chef sin storlek så kommer de få det snarast.

När en av kollegorna klickade ”svara alla” och skrev att det var ett kul aprilskämt, så hakade Chiefen (Bossens chef) på blixtsnabbt och svarade oxå alla att det jag skrivit stämde och att så fort man klivit in genom dörrarna till kontoret så skulle man byta om, och att hon skaffat fram tröjor.

Så kul!!! Jag undrar hur många mejl teamcheferna fick med allas klädstorlek igår?? Ha ha ha!!

Jag blev inte lurad igår. VAD JAG VET, ska väl tilläggas! Ha ha ha!

4 reaktioner på ”April, april!

  1. 😀 Kul när man kommer på aprilskämt som folk går på sådär rakt av! Men snacka om att kollegorna kommer gå och ladda ett helt år för att lura dig!😁

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s