Påsk med familjen

I fredags packade jag nattväskan och drog till Långtbortistan. Systeryster hade ordnat med middag på lokal för Svågern som fyllt år, så jag och Puddingarna hade mys hemma tillsammans. Eftersom det betydde att Svågern inte skulle laga middag så önskade sig Puddingarna sushi till middag. Konstigt att de inte ville passa på och äta mosters hemlagade.. Storpudding sa att om sushistället skulle vara stängt så kunde hon laga nåt. Hmmm….

Puddingarna fick varsitt påskägg av mig. Lillpuddings var sjukt svårt att öppna dock. Äggen var i plåt, jättefina, men hans satt ihop väldigt bra! Jag sa att det var jättebra, då räcker det längre. Lillpudding såg skeptisk ut…

Storpudding och jag satt och kollade på en film, Paddington 1. Så gullig! Lillpudding satt på sitt rum och spelade med en kompis. Sen kollade vi på Masked singer. Sjukt kul! Vi tror oss veta vilka 2 av de som var med är. Spännande att se om vi har rätt! Samtidigt som vi kollade så killade vi varandra på ryggen. Mysigt!!! ❤

Sen kom Systeryster, Svågern och deras kompisar hem och vi tog varsitt glas bubbel och satt och babblade ett bra tag. Så trevligt att hänga först med puddingarna (och få bamsekramar av dem!!) och sen med Systeryster, Svågern och deras 2 vänner.

Jag sussade kvar och efter frukost igår så åkte jag hemåt igen. Åkte först till centrum och var in till optikern. Mina brillor fick sig en omgång när Svågern och jag busade så de var helt skeva. De tittade lite konstigt på den lilla gråhåriga tanten som kom in med brillor som var helt trassliga och sa att hon brottats…. Men 10 minuter senare var brillorna som vanligt igen!

Sen knatade jag, och munskyddet så klart, runt i affärer och kollade efter mysdress som ändå är snygg nog att visa sig ute i. Hittade på Lindex, en jättefin och superskön. Tröja och byxa. Självklart är byxbenen typ ½ meter för långa… Ska börja med att bara tråckla upp dem, ifall de möjligen krymper lite på längden. Sen lämnar jag in dem, för det är hopplöst att sy i stretchmaterial. (I mitt fall är det i och för sig rätt hopplöst att sy i alla material…)

På kvällen åkte jag till min andra familj, Nettis, Toboy och tjejerna. Korvens små springsteg hördes när jag ringde på. Gullunge, hon blir alltid glad när jag kommer, men man hinner inte fånga henne för en kram. Bäbis däremot kom och jag fick en lång, go kram. Och de fick påskägg av mommo så klart. Korven, det lilla livet, hade genast ut allt godis på golvet. Detta upprepades sedan ett antal gånger under kvällen. 😉 Hon är väldigt generös och bjuder hela tiden oss vuxna på godisar. Nettis fick en godis och när hon äter den säger Korven att den hittade hon under mattan…. Ha ha ha!! Det kan ju alltså ha varit en godis som legat där ett tag!

Nettis lagade en sjukt god paj med svamp, bacon och lök i. Riktigt smarrig, och till och med Toyboy tyckte om den, han som inte brukar gilla svamp. Kul!

När de hade nattat barnen så kollade Nettis och jag på dokumentärer i vanlig ordning. Toyboy spelade, så vi fick välja fritt.

Idag skiner solen!! Ska testa att sätta mig på balkongen. Det kan vara varmt i solen om det inte blåser rätt in.

Ha en fortsatt fin påsk!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s