En roligare lördag

I lördags när, som vanligt, låg i soffan och kollade på TV så skickade Micke ett meddelande på Messenger; -Kom över och drick lite vin och ät middag med oss! Jaja vet inget, vi överraskar henne!

Jag svarade direkt: -Jaaaaaaa!! Och så hoppade jag in i duschen och på med myskläder, grabbade tag i tandborsten i farten och så iväg.

Och Jaja blev verkligen överraskad! Och glad, som tur var! Ha ha!

Medan Micke fixade maten så sippade vi på varsitt glas rosé och spelade yatzy. Och så babblade vi om allt möjligt i vanlig ordning. Så trevligt! Och så spelades det musik varpå Jaja och jag som vanligt börjar sjunga med och dansa. Och Micke filmar och lägger ut på Facebook. Ha ha ha! Så kul!

Vi var ner till undervåningen och hängde ett tag i Mickes mancave oxå.

Det var verkligen en kul kväll! Vi Facetimade med Systeryster som direkt sa; -Men jag vill ju va med!! Men de var hos vänner i Långtbortistan, så det får bli en annan gång.

Jag sussade kvar och igår var det soffhäng framför TV:n. Kul med omväxling, annan soffa och sällskap. 😉 Vi kollade bland annat på en film baserad på verkliga händelser, Escape from Pretoria. Riktigt bra och SÅ spännande!

Vi käkade pizza, jag och Micke, Jaja åt en sallad och sen åkte jag hemåt. Så mysigt att hänga med dem och ha lite skoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s