Skyddsglasögon, del 2

Igår knatade jag till centrum efter jobbet. Skickade iväg 1 paket med present till min syssling Kris som fyller år och hämtade 1 paket. Och i det paketet låg: Tadaaaaa! Skyddsglasögonen jag skickade efter!!! Vete 17 hur det gick till och varför jag fick de där John Lennon-brillorna först. Men nu, sent omsider, så kom i alla fall rätt glas!

Så nu ska jag ta och behandla min kroppsbehåring igen, utan att vara rädd att skada ögonen av lasern!

Glasögonen levererades dessutom i ett himla smart glasögonfodral. Ett hårt fodral som dessutom hade en hängpryl så att man kan hänga det utanpå en väska till exempel! Jag som har min lilla plånboksväska med mobilfodral som inte har plats för några glasögon. Men då kan jag bara hänga det här fodralet utanpå. Skitsmart! Så det var väl värt att betala tull för 2 paket och vänta i en, eller två, hela evigheter!

Idag måste jag ringa och boka tid för bilen…. Usch, kommer kosta många pengar. Men, det måste göras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s