Ny serie

Jag drog ur sängkläderna direkt när jag gick upp igår, och slängde dem i tvättmaskinen. Så skönt att inte lägga dem i tvättskåpet utan direkt i maskinen. Sen jobbade jag på inne på kontoret, och så stoppade jag allt i tumlaren när tvättmaskinen var klar.

När jag väl hade gått över halva kroppen med Mandy skin-maskinen igår, och det tar ju en bra stund, så var det soffan som gällde. Och kollade på The Stranger (eller heter den kanske bara Stranger??). En brittisk serie som är superspännande! Finns på Netflix, och den kan jag rekommendera. Tyvärr så hittar jag inte La cocinera de Castamar oå Netflix nu heller, så den visas tydligen bara i en del länder. Typiskt! Saknar ”min man” ju.

Sen bäddade jag rent i sängen, med samma lakan som nu var rena och väldoftande i tumlaren. Mmmm! Älskar doften av nytvättat!

När jag hade slutat jobba så slängde jag in en till maskin tvätt i maskinen, bland annat den nya mysdressen. Den är SÅ skön! Så nu på morgonen åkte den på igen! Och nu när jag vågade mig på att tumla den så är benen lagom långa! Perfekt! Skönt att nåt går bra… Fick offert från verkstan på vad allt med bilen kommer kosta. 9 500 pengar. Jaha ja…

Men jag vill ju så klart kunna köra bilen, så det är bara att hosta upp den lilla nätta summan. På fredag har jag fått tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s