Ny serie

Kerran ringde igår och tipsade om en ny serie, Förlorad. Ännu en spansk serie, och jag började kolla igår. Den är riktigt bra! Så gulligt av henne att ringa, hon hade sett att jag inte hade nåt bra att kolla på, och hon hade sett den här mini-serien. Så då ville hon tipsa om den.

Funderar igen på det här med bloggandet. Tog bort lite bilder i äldre inlägg, men det är ju inte heller kul. Och så kollade jag upp om jag skulle köpa mer utrymme. Då kostar det 3 000 kronor om året. Och visst, klart jag har råd, men…. Nää ska jag betala så pass mycket för att kunna visa bilder i inläggen? Och inlägg utan bilder är inte lika kul. Varken för mig eller er. Dessutom så händer ju inte så mycket just nu, så det är ju inte som att jag har massor att berätta heller.

Så det kanske ändå är dags att avsluta bloggen? Jag har inte helt bestämt mig än, men jag funderar på det. Jag lovar att jag talar om ifall jag gör slag i saken.

11 reaktioner på ”Ny serie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s