Aktiv lördag

Mellan tvättmaskinen och duschkabinen är det ett smalt utrymme där det inte går att få in armen. Och där är det smutsigt…

Jag har sett det ett tag och funderat på hur 17 jag ska kunna komma åt att göra rent där. Igår tog envisheten över! Jag satte rumpan mot maskinen, som ju har tumlaren ovanpå, och lyckades baxa den en liten, lien bit närmre väggen. Då blev mellanrummet till duschkabinen något bredare! Nådde ändå inte hela vägen in, men då kom jag på att vända på skurborsten och trycka skaftet mot svampen på golvet. Voila! Nu kunde jag skrubba rent! Och när maskinen stod längre in och mer åt vänster så blev det liksom lite, lite mer plats i resten av det lilla, lilla badrummet! Skit(!!)bra! Men hoppsan…. Märkte att det visst inte gick att öppna luckan till tumlaren nu, för då tog vattenkranen i. Och det var INTE lika lätt att baxa eländet åt andra hållet. Att dra är tuffare än att knuffa, kan jag tala om ifall ni inte visste det. Fick i alla fall till det så pass att det går att öppna luckorna. Men de står på sniskan och det ser helknäppt ut. Ja ja, man kan inte få allt! Tror att de kommer hoppa runt lite nu när den centrifugerar, så så småningom så är väl allt tillbaka där det stod från början.

När jag brottats klart med maskinparken så var det dags för dusch och sen knatade jag och hämtade dramaten i garaget och knatade till centrum. Skulle ha både mjölk, fil, tvättmedel och en hel del annat så jag insåg att det skulle bli tungt. När jag är i mataffären så ringde Kerran och frågade om jag ville komma över och fika i hennes trädgård. Ja, så klart! Så hem och packa upp varorna och sen knata iväg hem till Kerran. Vi satt ute och njöt av sol och värme! Fikade först och babblade, sen kom Leffe hem så vi babblade vidare alla 3. Åt korv till lunch och sen tyckte Kerran och jag att ett glas vin vore nåt! Så varsitt glas vitt i solen. Mmmm, så himla mysigt! Det var så varmt att vi satt utan jacka. Underbart, jag har verkligen längtat efter det här. Kerran planterade några penséer i krukor, och det blev så fint!

Framåt kvällen promenerade jag hem igen, nöjd och glad! Låg i soffan och kollade vidare på serien tills ögonen började klippa och det var dags att sussa.

Nu har jag stoppat en laddning tvätt i maskinen, ätit frukost och ska ta och borsta tänderna strax. Sen ska jag knata ner i källaren och ta upp balkongmöblerna. Dags att fixa balkongen för säsongen!! Älskar´t!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s