Vilken dag!!

Efter frukosten igår knatade jag ner i källaren och hämtade upp balkongstolarna och bordet. Nedra släpande, eller i alla fall ett nedra öppnande av dörrar! Det är fjurton stycken innan jag kommer till mitt förråd.

Men det är det så klart värt! Jag hade tänkt att jag skulle torka rent på balkongen, men det var så himla fint väder att jag bara satte mig med en kopp kaffe i min sköna stol och njöt av sol och min balkong!

Så pass varmt att jag kunde ha bara bikiniöverdel på mig, och kavlade upp byxbenen så att underbenen fick sol. Så skönt! Smörjde in mig med solcreme, satte i linserna och tog med en bok ut. Äntligen! Jag har verkligen längtat efter att sitta ute på min balkong igen! Och nu, nu äntligen, var det dags.

Det innebär oxå att det är slutbehandlat med IPL-maskinen. Den får man inte använda om man är i solen. Så nu får jag vänta tills i vinter innan jag fortsätter, så att jag hunnit blekna.

På kvällen började jag kolla på en ny serie, Mar de plástico. Ännu en spansk serie som är spännande.

I gryningen vaknade jag av att det var en överentusiastisk fågel (med megafon??) nära mitt fönster. Den kvittrade som besatt! Ha ha ha! Men som tur var tappade den väl rösten till slut, för det tystnade efter en stund så jag kunde somna om.

Måndag igen och ny arbetsvecka. Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s