Alltså, den där Bossen…

Igår stod det Utbildning i mitt schema och jag kollade i kalendern men kunde inte se att jag hade nåt inbokat. Skrev till Bossen och frågade vad det var jag nu skulle lära mig. Efter en stund svarar han att han först hade tänkt svara att jag skulle kolla min mejl. Sen insåg han att han glömt skicka kallelsen till mig… Ha ha ha!! Så då fick jag den, så att jag kunde logga in på mötet när det var dags. Vi ska ha chatten i vårt nya system, så det var det jag skulle få veta mer om.

Efter jobbet skuttade jag ut, utan jacka! Nu skulle jag bara till garaget, men det var absolut lagom varmt för att bara ha en tunn tröja över tishan! Så himla skönt!!!!

Tog bilen och åkte till Carina och lämnade extranyckeln till bilen. Den ska hon ge sin kollega som är gift med bilmecken som ska fixa min bil. Imorgon bitti, innan verkstan öppnat, möts Carina och jag utanför verkstan och jag lämnar min bil där och hon kör mig hem igen. Många inblandade…

Sen körde jag till centrum, gick och handlade och njöt av vårvärmen ute! Beställde nya linser så att jag kan ha det under sommaren. För att kunna ha solbrillor. För jag avvaktar med slipade solglas med tanke på alla utgifter som jag har nu för bil, tand och nya soffan.

Hemma igen så var det soffan och TV:n som gällde. Kollade bland annat på Superstars ”ihop” med pappsen. Vi var båda förvånade över att Maria vann, vi hade trott på Carro. Men hon var en värdig vinnare, absolut! Spännande final blev det!

Systeryster skickade ett foto på sig. Hon har värsta bläckan och sår lite varstans! Och det är INTE Svågern som är den skyldiga! Hon snubblade precis utanför ytterdörren! Säger hej då, går ut, kommer in efter 2 sekunder och ser ut som att hon blivit misshandlad! Stackarn!! Men tur samtidigt att det inte blev ännu värre. Man inser hur lätt hänt det är och vad snabbt det kan hända. Min lillasyster har aj och jag var inte där och kunde blåsa. 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s