Annorlunda start på dagen

Imorse så åkte jag med bilen till verkstan för att få nya bromsskivor och fixa lyktorna. Carina var så gullig så hon kom och mötte upp mig där och körde mig hem därifrån!!

Ovant att gå upp, behöva fixa frisyren och dessutom, när jag ändå höll på, klädde jag på mig ”vanliga kläder” och inte myskläder!

Jag har sagt att jag inte måste få bilen idag, utan han kan ta det lugnt. Så jag räknar inte med att den blir klar förrän kanske imorgon. Bara skönt att få det gjort, och till ett bättre pris än det jag fick på den andra verkstan!

Nu jobbar jag, eller jag försöker… Mitt i när jag jobbar på så kommer det upp att det ska göras en uppdatering och datorn måste startas om. Suck! Jaha, så jag startar om. Men sen kan jag inte logga in igen. Så nu har jag suttit i kö till supporten, och de hjälpte mig vidare. Men nu måste jag vänta medan datorn jobbar klart med uppdateringen… Tur att jag inte satt i ett kundsamtal!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s