Bilen hemma igen!

Mitt på dagen igår fick jag besked att bilen redan var klar. Och ombesiktigad! Yyyyeeeeeiiiii! Carina och hennes dotter skulle dit och hämta dotterns bil, så Carina var så himla snäll och körde hem min bil. Så allt jag behövde göra var att gå och öppna garaget och swisha betalning. Snacka om service!

Sen knatade jag till centrum, köpte en blomma och nya munskydd. Och så åkte jag till Anita. Ett stycke glad tax hälsade mig välkommen. Han är så go!! Han blir så glad att han gnyr, far runt en och pussas och kissar en skvätt av glädje! Som tur var så hälsade vi utomhus…

Anita lagade kycklingfiléer, ris, brunsås och gelé till oss. Så himla jättegott! Sen la vi oss i varsin soffhörna och babblade. Nästanguddottern kom förbi och fixade te till oss, och så babblade vi med henne oxå. Hon har fått nytt jobb!!! Så glad för hennes skull!

En riktigt mysig kväll!! När jag åkte hem så messade en kollega, så vi chattade de 4 stationer jag åkte tunnelbanan hemåt. Så jag hade liksom sällskap på resan.

Idag är det ruskväder. Ingen snö, dock. Alltid något… +3 grader och regnet står som spön i backen. Kommer nog inte sticka näsan utanför dörren idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s