5 reaktioner på ”Alla väder på en och samma dag

    1. Tänkte att jag kunde skriva lite info via din blogg som du kan sprida vidare. N🍾De som läser kanske redan vet detta men, den 21/4 gick jag in på 1177 för att förnya mitt recept. Då läste jag att personer födda 57-61 i Stockholms län kan boka sig för vaccination. Jag läste även att personer födda 62 som är i riskgrupp kommer att bli uppringda av sin VC för att boka vaccination. Jag är född 61 och får min första vaccination den 29/4 jag är så glad. Förstår om du inte tar det med detta i bloggen. Men jag vill bara väl❤️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s