Trött, tröttare, jag

Vet inte vad det var med mig igår. Jag var så himla trött! Sov till 10, satt länge vid frukostbordet och läste bloggar, sen in i soffan och kollade på Fugitiva. Somnade och sov middag men vet inte hur länge.

När jag vaknade så duschade jag och sen knatade jag till centrum och handlade. Hade tur, just när jag var ute så kom det en och annan solglimt! När jag kom hem så packade jag upp varorna och fixade disk, sen mot soffan igen. Kollade klart på Fugitiva, och höll fasiken på att somna ännu en gång. Men lyckades hålla korkgluggarna åtminstone halvöppna. Hur mycket kan man sova egentligen?

Började kolla på en ny serie, en brittisk den här gången. Marcella. En deckarserie som är bra och ganska spännande. Rätt praktiskt att kolla på en serie där de pratar ett språk jag förstår. Även om man tittar bort från texten en liten stund så hänger man med. När jag kollar på spanska serier så hänger jag ju inte med alls om man till exempel brer en macka eller nåt och missar text. Jag tycker spanska är så vackert, och förstår ett ord här och där. Men tyvärr kan jag inte alls tillräckligt.

Trodde att jag kanske skulle vara vaken halva natten när jag hade sovit middag, gud vet hur länge. Men icke! Ögonen började klippa så jag stängde av TV:n och förflyttade mig till sängen. Och då var klockan inte riktigt 24.

Jaha, grå söndag idag, +5 bara. Ska nog ta och städa lite här hemma idag, det blev ju inget av med det igår. Och sen utställning med Wilbur via datorn i eftermiddag! Det ser jag fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s