Lite gjort

Igår plockade jag undan mina vinterkläder, jackor och överdragsbyxor, från hallen. In i garderoben med dem! Så skönt, både att få fritt på hängaren och att slippa de varmaste kläderna på ett tag!

Sen dammade jag. Knatade runt med dammtrasan och dammade alla plana ytor och saker. Efter det så skurade jag toa, kakel och handfat. Plockade undan lite i köket också.

Sen knatade jag till miljöstugan med plast och glas. Den behållaren började bli full här hemma. Tog även med soporna och matåtervinningen.

Sen tyckte jag att jag gjort nog för dagen, så jag knatade och köpte söndagsbilagorna. Slog mig ner med en fika och läste dem. Söndagsmys!

Sen var det dags för den digitala utställningen! Så häftigt! Guiden berättade en hel del om konstnären (som jag nu så klart inte minns namnet på….) och hans olika tekniker. De Wilbur bjudit in syntes i smårutor så det kändes som att vi var tillsammans. Och efteråt fick vi ställa frågor som guiden besvarade. Kul grej!

Efteråt så tog jag vattenkannan och tog en runda med den i lägenheten för att ge alla växter vatten. Och inga små blomflugor nånstans!! Yeeeeiiiiii!! Nematoder is da shit!

Carina ringde och vi babblade en stund. Mysigt! Sen kollade jag på Marcella hela kvällen. Riktigt bra!

Nu måndag, ny vecka. Och himlen är grå och det är bara +3 grader ute. Så jag sörjer inte direkt att jag ska sitta inne på kontoret. Brrr….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s