Vänner och drömmar

När jag slutade jobba igår så knatade jag till garaget och körde ut bilen som jag i stället parkerade på en ledig P-plats ute på gatan. Sen järnet upp till centrum och köpte kaffebröd. Hem igen, Carina ringde att hon var på väg. Ut och mötte henne, hon tog min P-plats och så in med min bil i garaget igen. Det brukar vara knökfullt på min gata, och jag slutade kl. 16.15. Till klockan 16 var det P-förbud och när jag kom ut fanns det 1 plats kvar!! Så det var en bra idé Carina kom på att jag skulle paxa en plats tills hon kom!

Carina undrade om jag hade värmebölja hemma hos mig. Hon fick syn på att min balkongdörr stod på vid gavel när vi gick över gården. Men nej, knappast! Jag ville bara vädra ordentligt innan de kom.

Hon hade köpte med thaimat till oss och Kerran som oxå kom. Så vi åt tillsammans och sen fikade vi och babblade i vanlig ordning. Så mysigt att ses och bara babbla ett tag!

När de gått så kollade jag på Marcella och det är SÅ spännande! Och sen mot sängen. Och jag har drömt så märkligt i natt. Jag var nånstans, ett slags badplats med barer och olika sittplatser runt om. Och där började jag babbla med Annifrid Lyngstad och Benny Andersson. Som alltså var tillsammans och var där med vänner. Och vi blev genast goda vänner, skojade, babblade och hade väldigt trevligt! Och jag talade om att ABBA varit mina stora idoler när jag växte upp, och framför allt Frida. Ha ha ha!! Hon var extremt trevlig och inte ett dugg divig. I min dröm, alltså. Så detaljrik och verklig dröm, som jag dessutom kommer ihåg väl när jag vaknade.

4 reaktioner på ”Vänner och drömmar

 1. Det där med drömmar kan vara kul eller riktigt otäckt. Jag bor i Stockholm och letar efter ett fritidshus både i Stockholm och i Sörmland. När jag berättade det på jobbet så nämnde en kollega att det finns massor av vildsvin i Sörmland (jag är från Kiruna och där finns det inga vildsvin och jag trodde ju att vildsvin var en vanlig snäll, söt liten gris) jag googlade såklart på vildsvin och fattade då vad det är. På natten drömde jag att ett vildsvin sov bakom mig och försökte att äta upp mig samtidigt som han flåsande bakom mig. Jag vaknade helt panikslagen, gråtandes och gick upp till köket, till slut så lyckades jag lugna ner mig. Jag somnade om men drömmen var vidrig. Jo, jag söker fortfarande ett hus i Sörmland, svinet ska inte vinna över mig! Härligt att drömma om ABBA. Jag älskar ABBA och som en anekdot kan jag berätta att jag varit i Agneta och Björns hus eftersom en bekant köpte det . Ha en fin vecka🤗

  Gilla

  1. Fy vilken otäck dröm!! En del drömmar är det liksom svårt att komma ur känslan av, trots att man vaknat och VET att det var en dröm!
   Lycka till med att hitta ett fritidshus! Hoppas du hittar drömhuset, utan vildsvin in på knuten!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s