Halvdag ledigt

Igår hade jag sovmorgon. En av mina favoritgrenar! He he! Sen knatade jag till garaget och hämtade dramaten, och vidare upp till centrum. Handlade en del till helgen, och så var jag på systembolaget. Hade beställt vit sangria som hade kommit. Den är så god!! Lite, lite bubblig dessutom.

När jag kommer hem igen så får jag sms att mina linser finns att hämta nu… Så klart, när jag redan var hemma! Ja, ja, det kan jag hämta en annan dag.

Sen tog jag bort nagellack på alla 20 naglarna, och satte mig och filade till dem allihop. Satte på nytt lack enbart på fingrarna. Kände inte för målade tånaglar igår.

Hann oxå kolla på 1 eller om det blev 2 avsnitt av Marcella. Och nu har jag kollat klart på den, det var sista avsnittet. Kan rekommendera den, det var spännande!

Sen var det dags att jobba. Igår pratade jag i telefon med våra kunder, och en kund utbrast: -Du är en hjälte!! Oj, tack, svarade jag, det ska jag genast tala om för min chef. -Ja, och säg att du ska ha 2 000 kronor i löneförhöjning! Och tjänstebil!! Det var ett trevligt samtal, som ni förstår. Ha ha ha!

Jobbdatorn hotade hela arbetspasset med att det var dags för en uppdatering som krävde omstart av datorn. Och de som gjort det tidigare på dagen talade om att det tog 1 timme!! Så jag znoozade i vild förtvivlan! När klockan var nån minut i 20, när vi stänger, sa datorn ifrån: Inom 1 minut stängs datorn ner och uppdateras. Snabbt som attan skrev jag till kollegorna att jag tyvärr svek dem. Vågade inte ta ett till samtal ifall det skulle brytas mitt i, eller att jag i alla fall inte skulle kunna göra något alls.

Det ska bli spännande att se om allt fungerar nu på morgonen. Ibland ställer de där uppdateringarna till det en del…

Börjar 10.30 idag så även idag kunde jag sussa lite längre! Och så stoppade jag i en tvätt i maskinen direkt när jag gick upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s