Vilken (skit)dag!

Gårdagen var verkligen inte riktigt…. bra! Min dator sa 3, eller om det kanske var 4, gånger att det var en uppdatering som måste göras som krävde omstart. Och varje gång man startat om datorn så är det en hel del program som jag måste stänga ner, göra en massa inloggningar på, och sen öppna upp igen. Jaha, bara att göra, men F*N så irriterande, kan jag säga!

Mina kollegor fick samma, så vi gnällde en del i vår chattråd. Sen på eftermiddagen, då brakade systemet helt! Alla som jobbade hemma slängdes ut. Och de flesta av oss gör ju det nu, jobbar hemifrån.

Vi försökte febrilt starta om och logga in igen men det gick icke! Så Bossen felanmälde så klart. Och undertiden var det bara att vänta. Jag satt framför datorn och chattade med kollegorna på mobilen. Och provade då och då att logga in igen. Men nää, det gick inte. Och inte vågade jag ju lämna datorn, ifall det skulle lösa sig så att jag kunde sätta igång och jobba igen! Så jag satt där som ett fån och kunde inget göra. Jag skulle jobba till 18, och vid 17 frågade Bossen om jag kunde tänka mig att åka in till kontoret. Jaha, jag tänkte efter. Jag var oduschad med kuddfrilla. Och även om jag bara hade nödtvättat mig så hade jag knappt hunnit in till kontoret innan min arbetstid var över. Och igår kunde jag verkligen inte jobba över, även om jag självklart insåg att det hade behövts. Känns inte alls bra att säga nej.

När klockan var 18, och det fortfarande inte fungerade så kunde jag i alla fall lämna datorn åt sitt öde. Och sätta igång med att ta hand om en hög ren tvätt, och så packa inför helgen. Direkt efter jobbet idag åker jag till Anitas brygga! Ska bli så mysigt! Så jag fixade med en hel massa här hemma, och förberedde och fixade med sånt som ska med i helgen. Några timmar senare var jag klar och tog en dusch innan jag slog mig ner i soffhörnan för kvällen och kollade lite på TV. Har börjat på en ny serie, In between. (eller heter den bara Between??) Väldigt spännande och annorlunda! Tyvärr spelar hon som har huvudrollen inget bra, men handlingen är bra, så jag kollar vidare. Det är bara en miniserie med 10 avsnitt.

Höll koll i vår chattråd under kvällen, och tydligen så funkade allt igen sent igår, så att vi ska kunna komma in idag. Jag hade sett till att allt var klart igår, om jag skulle behövt åka in till kontoret nu på morgonen. Så nu håller jag tummarna för att det funkar hela dagen idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s