Måndag

Igår jobbade jag på som en liten iller. Sen när arbetsdagen var slut så knatade jag till centrum och handlade. Det ekade tomt i både skafferi och kyl. Och som vanligt så insåg jag att jag borde tagit med dramaten… Fasiken vad tungt det blir direkt när man behöver få hem lite av varje. Ja, ja, jag fick med allt hem i alla fall.

Sen messade Gudsonenssambo att de skulle komma över med bilen. De tog min bil hem igår och jag åkte med Anita. Jag sa att de kunde ha kvar den om de ville, så de behöll den och hade uträttat lite ärenden igår. Och jag fick tillbaka den nytvättad!! De får väldigt gärna ha bilen oftare!! Så jag knatade ut och skjutsade hem dem. Dr Gudsonen är lång, så han hade skjutit bak stolen längts bak. Han tittade spänt när jag satte mig: Nu ska vi se om du når pedalerna, sa han glatt. Jo, jag nådde dem! Med tåspetsarna… Drog fram stolen så långt det gick, men det kändes ändå inte som vanligt..? Såg knappt över ratten?! Eeehhh, han hade så klart även sänkt stolen. Så jag fick hissa upp mig, sen både nådde jag pedalerna och såg ut!

När jag kom hem igen så ringde Nettis och vi babblade på en bra stund. Lite allmänt skvaller, semesterplanering och presenttips till Bäbis som fyller 9 på fredag. Vi tänker ju invadera Marja och Tommy i sommar igen! 🙂 Vi kom på i förra veckan att de inte ens visste om det… Jag frågade Nettis (som tur var!) om hon hade kollat med dem. Det är ju hennes föräldrar, så det kändes mest naturligt att hon skulle ha gjort det. Men icke! Ha ha ha! Så jag skickade ett mess till Marja och typ meddelade att vi kommer. He he! Nä, jag frågade så klart om det funkar. Och vi var välkomna! Myyys!!

Så nu ska vi boka biljetter till färjan. Ser verkligen fram emot det!

Sen kollade jag på Reckoning, en ny serie jag börjat kolla på. Ganska spännande. Satt uppe ganska sent och kollade, för idag börjar jag jobba sent. Så sovmorgon stod på schemat! Och nu har jag suttit länge med frukosten och har läst bloggar. Dricker påtår nu medan jag skriver här. Sen ska jag hoppa in i duschen innan jag knatar till centrum. Ska gå och klippa mig och sen köpa 9-årspresent. Fick tips om nåt som jag inte har en aning om vad det är.. LOL-prylar. Så jag ska gå in i leksaksaffären och be dem leda mig till den hyllan. Tanten hänger inte riktigt med….

Radion står på, och jag hör att de kanske ska börja vaccinera +55:are redan den här veckan!! Jaaaaa, äntligen! Kommer hänga på låset så snart de säger att man kan boka.

Men hörni?! Var är våren?? Solen? Värmen? Imorgon sägs det att det ska bli snö. SNÖ??? I maj?? Var är den globala uppvärmningen? Är det för mycket begärt med en skön vår? Va??

2 reaktioner på ”Måndag

  1. Haha, mitt barnbarn fyller 6 år på söndag och hon önskade också sig en LOL-docka. Jag kände mig som en stenåldersmänniska när jag stod vid hyllan och skulle välja. Fattade nada, tur att det finns personal som kan förklara för en gammal tant. Just där och då kände jag mig väldigt gammal 😂😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s