Jag mår illa

Nysnaggad och med en födelsedagspresent som jag inte ens vet vad det är kom jag hem igen igår. Jobbade till 20, eller faktiskt till 20.10, för 19.59 ringde sista kunden. Så kan det bli ibland.

La mig i soffan och kollade på TV. Och började må rejält illa plötsligt. Trodde att jag kanske skulle kräkas, vilket nästan vore historiskt. Jag kräks fasiken aldrig, det var nog 30 år sen sist. Men jag kräktes aldrig, var bara på toa ett par gånger. Vaknade flera gånger i natt, men behövde aldrig gå upp på toa. När jag vaknade nu på morgonen så mådde jag fint, men så snart jag började äta frukost så satte illamåendet igång igen. Blä! Får se hur dagen blir…

Idag står regnet som spön i backen. Och pappsen och jag brukar ju skicka sms till varandra varje dag. Oftast bara puss och kram. Idag skrev lustigkurren; Idag blir det vattenpussar. Han är kul, han, min papps!

4 reaktioner på ”Jag mår illa

  1. Hoppas du mår bättre! Här har det både regnat och haglat. Jag valde att stanna inomhus. Men Stockholm ska tydligen få sol snart. Krya på dig❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s