Umgänge

Igår, innan jag började jobba, så ringde Anita och babblade en stund. Så mysig start på dagen! Sen jobbade jag på och på eftermiddagen hade vår avdelning fredagsbabbel. Via Teams så ses vi och babblar om allt och inget en stund. Så kul och trevligt!

Slutade tidigt, och var och hämtade ut mina linser hos optikern. Sen åkte jag och den konstiga födelsedagspresenten och firade 9-åringen. Bäbis fyllde alltså 9, NIO, år igår!! Hur gick det till??? Hon blev superglad för sin present, och hon visste så klart vad det var. Så det var ju bra! Korven kom farandes när jag kom och jag fick en så go kram. Gullungen! Bäbis är inte lika kramig längre, men även hon kramades motvilligt. Ha ha ha!

Nu har jag suttit och kollat på soffbord på nätet. På måndag levereras min soffa så jag måste ha ett soffbord. Och det jag hade kollat på hos Chilli är tyvärr för litet, det kommer bara se konstigt ut. Hittade ett vitt, ovalt bord med en hylla under oxå på Ikea och tänkte att det var toppen! Beställer och tar sån där Click and collect. Nähä, för när jag skulle välja vilket varuhus jag vill hämta det på så fanns det inte i det närmast där jag bor. Suck… Antar att det då inte finns i lager där, så ingen idé att åka dit heller. Får fundera lite. Kanske betala för att få det levererat hem i stället?

Idag skiner solen! Tjohoo!! Men fortfarande inte särskilt varmt. I skuggan visar termometern bara 10 grader. Ja det är ju en klar förbättring mot tidigare i veckan i alla fall. Tror jag ska känna efter hur det känns på balkongen. Om det är lä kan det ju vara skönt att sitta där med påtåren en stund. Hoppas!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s