Lördagsslapp

Jag knatade ut på balkongen igår. Det var ganska skönt, så länge inte ett moln skymde solen. Så jag satt ett tag, fullt påklädd, dock, och läste. Men när det kom moln efter moln som skymde solen och det blev kallt då gick jag in. Och så kollade jag klart på serien. Och sussade middag en stund. Älskar att sova middag! Det är SÅ skönt, känns lite lyxigt eller som lite olydigt på nåt sätt.

Jag minns när jag var hos Pappsen och Styvmor på helgerna som barn och tonåring, och de sov ofta middag. Och jag kunde inte förstå hur man kunde sova mitt på dagen?! Skulle aldrig falla mig in. Trodde jag… Nu gör jag det gärna!

Sen knatade jag upp till centrum vid 19-tiden. Perfekt att gå och handla då, knappt nån alls i centrum, och bara nån enstaka person i mataffären. Hem igen, packade upp varorna och tog med lite att äta in till soffan. Och började kolla på en ny serie, Skogen. Jättespännande fransk miniserie. Kollade på alla avsnitt på raken!

På kvällen kollade jag på Let’s dance, och jag tycker verkligen rätt personer blev kvar till final! Anis och Filip var verkligen otroligt duktiga!

Idag vaknar jag till en jämngrå himmel. Det blir alltså inget balkonghäng idag. Men det är faktiskt 11 grader idag, trots avsaknad av sol. Alltid något.

Idag ska jag tömma det stora spegelskåpet på allt. För imorgon kommer soffan!! Jaaaa, äntligen min soffa! Så jag ska, med Anitas hjälp, möblera om i vardagsrummet. Och spegelskåpet ska byta plats, och då kan inte alla glas vara kvar i det. Dels för att de kan gå sönder, så klart, men oxå för att skåpet i sig är tungt som attan. Så det är bäst att tömma det så att i alla fall en del vikt går bort. I mitt huvud kommer det bli SÅ bra, så jag hoppas verkligen att det bllir så bra i verkligheten oxå! Jag klickade hem ett nytt bord igår, i alla fall. Ett ovalt, vitt, bord med en hylla under. Tycker det är så bra att kunna lägga fjärrkontrollerna och glasunderlägg på hyllan under! Så efter jobbet imorgon kommer Anita, och vi ska baxa runt mina möbler och sätta fast benen på soffan. Ska bli så kul!

Sen gick jag lite bananas och beställde visst lite kläder oxå… BonPrix hade en så fin klänning och en snygg jumpsuite, i viskos. De kommer snart till en brevlåda nära mig. Och så en BH utan axelband. En mjuk, så jag hoppas den funkar. Lite av en chansning att skicka efter, men men…

Ha en fin söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s