Jobba i bar

Idag ska jag sitta och jobba bland en massa glas och flaskor. Allt som brukar vara i spegelskåpet är nu inne på ”kontoret”. Och fasiken vad sprit jag har hemma! Det går ju liksom aldrig åt, så jag har vodka, gin, whiskey och jag vet inte allt. Och jag dricker inte nåt av det själv, men har köpt hem när jag rest. ”Kan vara bra att ha och bjuda på”. Hur ofta blir det av??

Bjöd hem kompisar på drinkafton för några år sedan. 1 körde, 1 hade migrän och en annan var det nåt annat med. Det gick knappt åt nåt alls! Jag trodde jag skulle kunna tömma nån pava i alla fall, men icke. Vi är helt enkelt för dåliga på att dricka sprit. Det är vin och bubbel som gäller. Och sangria, så klart!

I alla fall så är skåpet tomt nu, mattan ihoprullad och rummet redo för den nya soffan. Ska bli så kul att se hur det blir!!

Kollade på en annan serie igår, Paranoid. En brittisk deckare som var riktigt bra! Inte alls som Morden i Midsomer, utan en helt annan stil. Spännande!

M ringde och vi babblade en bra stund. Vi ska åka med hennes mamma och hämta saker hon vill ha i sitt nya boende från hennes hus. Lilla mamman, hon kan inte längre bo kvar utan hon behöver hjälp nu.

Babblade en kortis även med Nettis. Mysigt att babbla med nära och kära!

4 reaktioner på ”Jobba i bar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s