Nu är det officiellt

Idag ÄR det vår, eller till och med sommar!! Jag har topp, byxor och sandaler på mig och det är lite för varmt! Älskar’t!

Jag satte mig på en uteservering innan det var dags att gå in på Sabbatsbergs sjukhus för att få vaccin. På bordet bredvid slår sig en mamma ner med sin 2-åriga dotter och en nyfödd. Den lilla flickan var värsta solstrålen, som charmade alla! Hon skrattade så där kvillrande så jag inte kunde hålla mig från att le. Och när jag skulle gå så vinkade hon glatt och sa hej då. När jag svarade så skickade hon en slängpuss. Så gulligt!

När jag kom till Sabb så stod de utanför och bad en ta på munskydd och sprita händerna. Munskydd hade jag redan på mig. Sen visades man in några få i taget, och fick låna ett visir. En och en gick man sen vidare och de scannade legitimation, och sen visades jag in i ett rum. 1 personal tog leg igen och ställde hälsofrågor och en annan gav mig sprutan. Sen fick man sätta sig i ca 10 minuter innan man fick gå. De ville se att man var okej innan man gick, ifall man skulle få någon reaktion. Men jag kände inget alls, så efter 10 minuter kunde jag gå därifrån.

Gick genom Vasaparken och det var knökfullt med folk! Varje gräsplätt, på alla uteserveringar sitter folk och njuter av att det äntligen är sol och värme! Underbart!

Nu är jag på väg hemåt, ska köpa med mellis hem och sen jobba.

En reaktion på ”Nu är det officiellt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s