Packad

Man skulle kunna sammanfatta arbetsdagen igår i ett ord: Mycket! Jag hann lagom packa upp varorna när jag kom hem, sen var det dags att starta upp jobbdatorn. Och sen gick det i ett! Jag satt på telefonen igår, och det var M Å N G A kunder som ville prata med oss, så ett tag hade vi ca 100 i kö. Inte kul, särskilt inte för de stackars kunderna. Så vi svarade för brinnande livet och kämpade på för att få ner kön. Och till slut var det faktiskt ingen kö längre och alla fick hjälp av oss! Tror mitt öra glödde ett tag…

När klockan var 20 och jag kunde stänga ner ville jag bara kasta mig i soffan, men se det gick inte! Jag hade en packning att göra. Så fram med helgväskan, lakan, handdukar, toalettsaker och kläder. Och ner i väskan med allt. Sen kunde jag kasta mig i soffan. Hade velat sätta fast den nya internetkabeln/antennkabeln längst golvet, men tänkte att jag nog inte blir en så poppis granne om jag börjar spika så pass sent. Så den ligger huller o buller på golvet och jag tar ett stort kliv över för att inte snubbla.

Kollade på ett program om tjejer som har ett förhållande med en pojke (för man vete 17 om man kan säga, trots åldern…) som är mammas pojke. Herre jösses, säger jag bara! Vad är det för mammor som bara vägrar att släppa taget om sönerna? De tror de ska med om de gifter sig och åker på smekmånad till och med! Och grabbarna vågar/vill inte säga ifrån. Suck…

Idag känner jag mig lite öm i vänster arm, efter sprutan. De sa att man kan bli det och de frågade först om jag var högerhänt. Bra att tänka på det! Fast det är inte så ömt att jag inte kan använda armen ändå.

4 reaktioner på ”Packad

  1. Skönt att de bara är lite ont i armen, ska ta min nästa vecka.
    Vart bär de av i helgen, själv åker vi upp till Härjedalen
    Kram

    Gilla

  2. Härligt med vaccinationen och med resan. Jag fick lite ont i armen, gick över på en dag. Ha en go helg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s