Oj då…

Igår slutade jag jobba kl 15 och jag knatade till garaget och tog med rullebullan/dramaten och knatade till centrum. Jag tänkte köpa blommor till balkongen, jord, lite matvaror och så skulle jag hämta ett paket. Spegeln jag beställt hade kommit!

Direkt vid ingången ligger blomjord och jag tar den större säcken och langar ner i kundvagnen. Sen lite fler varor och så in till postombudsdisken. Som är längst bak i butiken. Och inser när han kommer med mitt paket att jag nog begått ett litet misstag… Paketet var STORT!!!! Så stort att det inte ens gick att få ner ordentligt i kundvagnen, och ännu mindre i rullebullan/dramaten. Oooops! Det hade varit en bra idé att ta bilen. Messar Carina och frågar var hon är, om hon kan komma? Men hon var dels inte hemma och hade inte heller sin bil. Nähä… Tänkte att jag får ringa en uber, det är nog ända sättet att få hem det här åbäket på!

Men jag är ju en envis typ! Så när jag är i kassan så köper jag en pappkasse och packar alla varor i den. Även säcken med blomjord. Och så testar jag att ställa paketet på rullebullan/dramaten, utanpå själva väskan eller vad man ska kalla den. Men nä, då stod paketet inte stadigt. Så av med väskan, satte tillbaka den på andra sidan av handtaget så att själva dragkärran blev fri. Ställde paketet där och då stod paketet bra! Bar den tunga kassen med en hand och puttade kärran framför mig så att jag hade koll på paketet. men fasiken så knöligt och tungt med kassen. Provade att ställa kassen framför paketet och den stod faktiskt rätt bra där. Så jag puttade allt försiktigt framför mig, sträckte mig över paketet och höll i kassen när det kom en kant eller så och lyckades få allt med hela vägen hem! Fick se till att ha lutning bara så att paketet låg mot handtaget hela tiden, inte ha kärran så upprätt.

Stolt som en tupp, och rätt svettig, kom jag upp i lägenheten med alltihop! När jag hade packat upp de få varorna så började jag att öppna paketet. Och det var minst lika jobbigt som att få hem eländet! Herre jösses så väl förpackat det var! Urton olika lager, massor av tejp och frigolit. Jag pausade uppackningen flera gånger för att jag höll på att bli galen. Det var fasiken näst intill inbrottssäkert! Men till slut lyckades jag frita själva spegeln ur allt emballage. Och den är så snygg! Men jag insåg att den inte passar ihop med de andra små speglarna, det är för stor skillnad i storlek. Så nu håller jag på och funderar på hur jag ska göra med alla speglar, det blir en rokad tror jag. Alla får nog byta plats så nu flyttar jag runt dem, testar och funderar innan jag spikar och hänger upp dem. Tror den nya spegeln får hänga i hallen, så tar jag bort den jag har där nu helt. Gillar inte att ramen på den är guldfärgad. Ja, jag får se, som sagt! Just nu ränner jag runt med hemmets alla speglar och kollar hur det ser ut, men svårt när man är själv. Jag kan ju bara stå nära och hålla den på en plats, jag skulle vilja ta några steg bak för att se bättre. men, men, det går!

Fixade även naglarna igår. De såg för hemska ut med skavt lack, och flisiga. Så av med lacket, klippte och filade dem och så på med ett nytt lager ljust rosa lack. Så somrigt och fräscht!

Nu ska jag jobba och sen gå och köpa blommor till balkongen. Det fick jag ju inte med hem igår!

3 reaktioner på ”Oj då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s