Balkongfix

På lunchrasten igår tänkte jag sätta mig på balkongen. Men så tänkte jag att nää, bambun saknas där ute! Så ner i källaren och hämtade upp den, på med mattan på golvet och ut med bambun. Så nu är det så mysigt och ombonat på balkongen! Sen kunde jag äta min lunch i lugn och ro.

När jag slutade jobba så tog jag fram epilatorn och tog bort de hår på benen som fortfarande växer ut. De är färre, men för många ändå. Så nu har jag hårfria ben ett tag igen!

Pappsen ringde och berättade att han varit hos en sjukgymnast och fått träningsprogram att göra hemma för sin onda axel. Han hade fått ett sånt där gummiband som han ska använda. Och så berättade han stolt att sjukgymnasten sagt att han var i bra form för sin ålder! Det är ju bra!

Sen så slappade jag framför TV:n resten av kvällen. Började kolla på Modus på Netflix. Känner igen handlingen, jag undrar om jag inte har läst boken. Visst är den baserad på en bok?

Idag börjar jag jobba klockan 14, så jag har haft sovmorgon. Och nu ska jag ta med allt till miljöstugan och slänga. Det svämmar över i kärlen i hallen! Tvättmaskinen går, jag slängde in en laddning direkt när jag gick upp. Min nya mysdress vill jag ha ren, älskar den!

Fredag idag, och solen skiner! De sa på radion att det eventuellt skulle mulna på framåt dagen, men än är det fint så jag ska nog passa på att sitta en stund på balkongen innan jag tar tag i återvinningen.

Ha en bra dag, finingar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s