Förmiddag på balkongen

Vad skönt det var att bli av med allt i återvinningen! Sen satte jag mig på balkongen och njöt! Det var inte bikini-värme, men t-tröja och tights var alldeles lagom. Satt och läste och åt även lunchen där ute. Så mysigt!

När det var dags att jobba kl 14 så var det svårt att slita mig, ska jag erkänna. Då hade det även blivit varmare så då minsann hade jag kunnat ta av mig. Men, det vara bara att gå in.

Och efter ett tag så mulnade det på och så satte det igång och började regna. Jäsikens vad det vräkte ner! Jag satt i telefon med en kund och det var nästan svårt att höra samtalet för det smattrade så högt på fönstret och fönsterblecket! Det lät som hagel, frågan är om det kanske var det?

Det var en hel del att göra på jobbet, många kunder som ville prata med oss. Så jag babblade på och vid 19 lugnade det ner sig lite. Då hade kunderna tagit helg, verkade det som.

Jag flyttade in till soffan när jag slutade jobba kl 20 och kollade på Masked singer. Kul att få se vilka som dolde sig bakom maskerna! Jag har inte sett alla fredagar, men det var ett rätt kul program.

Sen kollade jag på ett till avsnitt av Modus.

M skickade ett meddelande att hon hade en som vill ha min hallspegel, som blir över nu när jag köpt en ny. Jättebra! Älskar när man kan ge bort saker istället för att slänga dem! M och jag brukar ofta skicka saker i mellan oss. L brukar bäva när han hör att jag ska rensa ut hemma. Då vet han att i alla fall en del av det hamnar hos dem i stället! Ha ha ha! Men sen rensar de och då har jag plötsligt en del av deras utrensade saker hos mig, så det jämnar ut sig!

Idag vaknade jag av att det lät utanför fönstret. Tänkte först bara vägra för det lät baske mig som när nån skottar snö! När skoveln skrapar i marken. När jag vaknade lite mer så insåg jag att det kunde det väl ändå inte vara!? När jag väl gick upp så var det folk som rensade rabatter och gör fint på gården. Men ingen snö! Phu! Men på ett stort område såg det nästan ut så, helt vitt på marken under det STORA körsbärsträdet! Alla blommor har fallit till marken nu. Och den otroligt vackra magnolian som står precis så att jag ser den från min balkong, har nästan blommat ut nu den med. Älskar magnolia! Tyvärr så är det så kort tid som den blommar. Men de är verkligen så vackra! Den vid mig är det rosa blommor på, och så har vi 1 till träd på gården med vita blommor.

Idag lördag. Mulet som 17 tyvärr. Ja ja, inget att göra åt det! Bara att gilla läget. Ha en skön dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s