Systeryster

I lördags packade jag övernattningsväskan och åkte till Långtbortistan. Systeryster och jag blev så glada att ses att vi kramandes hoppade runt i vardagsrummet när jag kom dit! Vi har längtat efter varandra!

Svågern och Storpudding fixade med poolen, som de precis fyllt med vatten. Iskallt vatten… Men det syns ju inte på bild!

Det är så himla mysigt och fint med trädäck, utekök och pool på baksidan!

På kvällen kollade vi mello, och hade gruppchatt med Nettis. Vi tyckte helt klart att Tusses låt var bäst, och jag gillade även Maltas låt. Italiens, som vann, var bland de sämsta.

Söndag vaknade vi till strålande sol! Puddingarna var på varsin fotbollsmatch och Svågern var med på Lillpuddings. Så Systeryster och jag tog fram varsin Fatboy saccosäck och satt i solen. Helt underbart och riktigt varmt! När de andra kom hem så doppade sig Svågern, men väääldigt kort. Som sagt, vattnet är inte uppvärmt än.

Framåt eftermiddagen åkte jag hem, och då var det helt mulet. Och på vägen hem så vräkte regnet ner.

Jag handlade och sen satte jag mig på balkongen och läste söndagsbilagorna på balkongen. Men det blev lite kallt efter en stund, så jag gick in igen.

På kvällen kollade jag på Modus. Har börjat kolla säsong 2 nu. Oxå spännande!

Idag börjar jag jobba 14, så jag har haft sovmorgon. Så skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s