Fick lite gjort

Igår på min lediga förmiddag så hann jag få en del gjort! Jag vek en hel massa tvätt och stoppade in i skåp och lådor, packade upp helgväskan, satte upp den nya (SNYGGA) spegeln i hallen och plockade ur diskmaskinen. Och lite annat småplock. Så skönt att få det gjort! Älskar den nya spegeln, den passar så bra i hallen! Jag hade ju tänkt att ha den i vardagsrummet, på längden ovanför nya soffan. Men den var snyggare åt andra hållet och då blev den perfekt i hallen! 3 av de 4 jag hade på den väggen har jag hängt om, mer centrerat, ovanför 2-sitssoffan. Den 4:e funderar jag på om jag eventuellt ska hänga på väggen mitt emot, närmre TV-n. Jag ska suga lite på det!

Sen satte jag mig och läste i min lilla läshörna vid fönstret i vardagsrummet. Så mysigt att både hinna ha en lugn stund innan jag börjar jobba, och få lite gjort!

Såg i teamets chattråd att en uppdatering gjorde att det (som vanligt…) strulade för vissa när de skulle starta upp programmen för att jobba. Jag hotade med att jag nog började bli sjuk och skulle nog inte tillfriskna förrän allt funkar igen. Suck… Men när jag började jobba (jag lyckades inte klämma fram några sjukdomssymtom) så funkade allt bra för mig. Phu!! Fullt upp på jobbet så det var bara att öka takten och jobba på!

Klockan 20 när jag slutat så babblade jag med Carro, min föredetta svägerska i telefonen. Så kul att höras av, det var lääänge sen. Vi bestämde att vi ska ses på fredag! Kul, jag gillar att vi hållit kontakten även om det blir sporadiskt.

Kollade på Modus innan det var dags att sussa. Säsong 2 är nästan bättre än säsong 1!

2 reaktioner på ”Fick lite gjort

  1. Kul med inredning och fint när saker passar perfekt på ställen där dom egentligen inte skulle vara från början. Visa gärna bilder om du vill. Ha en fin kväll!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s