Av alla dagar…

Igår regnade det ju en del. En hel del, och heeela dagen. Och natten, ja det regnar fortfarande dessutom. Men, åter till gårdagen. Av alla dagar, så var jag ute och knatade till centrum både på morgonen och eftermiddagen. Och det känns som att sommarens outfit kommer vara gummistövlar och regnkappa.

Ja, alltså så knatade jag till centrum igen efter jobbet igår. Först knatade jag in och fick en spruta, TBE-vaccin. Fick ett sms att det var dags att fylla på, och nu är det 3 år innan det är dags igen. Tur att de skickar sms, annars skulle jag dels ha missat att det var dags nu, och helt säkert inte komma ihåg det om 3 år.

Sen in i spelbutiken och lämnade in 5 veckor på EuroJackpot. Till helgen blir M och jag miljonärer! Vi spelar ju 5 veckor i taget och lämnar in varannan gång. Men ibland blir det uppehåll för att vi glömmer, så nu var det ett tag sen…

Sen handlade jag lite mat. Och sen ställde jag mig i tunnelbanehallen och väntade på en okänd person. Systeryster hade sålt en klänning och hon som köpte den bodde inte i Långtbortistan utan i mina kvarter. Så jag tog med klänningen i söndags och igår hade vi stämt träff.

När klänningen var levererad och hon swishat betalning till Systeryster så knatade jag hem igen. Hängde upp den droppande regnkappan i badrummet, för droppande var i det närmsta en underdrift. Det rann om den… Men jag var i alla fall torr under!

Kvällen spenderades i soffan. Jag har ingen serie som jag kollar på nu, så jag kollade på dokumentärfilmer. En handlade om en kvinna med ME, kroniskt trötthetssyndrom. Och jag trodde att det var enbart det, att de kunde sova hur mycket som helst. Men en del får även en hel del andra problem. Fy 17, så otroligt jobbigt!

Men alltså, vädret?! Inte nog med att det regnar, det är ju så kallt oxå. 7 grader nu. Jag har kofta och strumpor på mig och är kall om nästipp och fingrar. Inomhus. Var kan man lämna in dels ett klagomål, och så en beställning på varmare väder??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s