Underbar fredag!!

Vid 11 kom Carro, och det var SÅ kul att ses igen! Det var alldeles för länge sen, det var vi rörande överens om. Hon fick the grand tour i hela residenset sen satte vi oss i varsin soffa, med balkongdörren på vid gavel, och babblade flera timmar.

När hon åkt hem så satte jag mig med ett glas sangria, och läste en stund. Sen kom Kerran och vi knatade tillsammans upp till centrum där Jaja mötte upp oss. Vi hade tänkt sätta oss på O’Learys uteservering där de har mysiga utemöbler för att äta och ta ett glas vin. Det var fler som fått den idén när nu solen äntligen behagade lysa… Så det slutade med att vi satte oss på Tacobars uteservering. Inte lika mysigt där, men det dög fint!

Satt och åt, drack lite vin och babblade tills de stängde. Då knatade vi hem till Kerran och satt och babblade ett tag till. Jättetrevligt och kul! Babblade om allt möjligt, allvar, skoj och allt där emellan! Bästa!

Jaja och jag knatade tillsammans hem mot mig, sen tog Jaja en Bolt-taxi från mig hem till sig.

Det var verkligen en mysig, trevlig och bra fredag av det bättre slaget!

Jag kände mig så där glad ända in i själen när jag la mig igår, och den där känslan håller i sig idag oxå. Så värdefullt med fina vänner! Det är en rikedom!

2 reaktioner på ”Underbar fredag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s