Lugn start, men sen…

Förmiddagen tillbringades i läshörnan, med balkongdörren öppen. Så mysigt! Sen gjorde jag en omelett med salami, lök och ost och åt till lunch. Gjorde en stor så jag har kvar och kan äta av flera måltider. Smart, när jag ändå lagar nåt så brukar jag göra så det räcker att äta av fler gånger.

Klockan 14 var det dock slut på friden. SÅ HIMLA MYCKET att göra på jobbet. Började med att besvara en massa på sociala medier, hann med några mejl och sen var det dags att prata med de kunder som ringer till oss. Och de är många. Det brukar oftast lugna ner sig vid 18-19 så där. Inte igår! Vi stänger ju 20, men de som ringt in innan och som står i kö får så klart prata med oss. Så jag och kollegorna jobbade på som små gnuer för att beta av alla samtal, och 20.25 hade alla till slut fått hjälp! Phu!! Men trots att många suttit länge och väntat innan de fick svar så var alla väldigt trevliga. Jag hade ju kunnat förstå om de varit irriterade, och det var en del säkert men ändå trevliga. Det är skönt!

När jag äntligen kunde stänga ner så var jag lite slut i skallen, och det var skönt att flytta in till soffan och kolla på några avsnitt av Dicte. Sen sängen. Och av någon anledning hade jag svårt att sova i natt. Brukar sällan ha svårt att sova, det är ju min bästa gren annars! Men sov som en kratta i natt. Ja, ja, det går ju det med. Jag är tacksam att jag oftast sover gott, måste vara skitjobbigt att ha svårt att sova för jämnan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s