Lång dag

Igår jobbade jag en lång dag. Eller, egentligen en alldeles vanlig arbetsdag för de flesta, 7,45-17. Mycket att göra, som vanligt.

När jag precis hade jobbat klart så ringde Jaja på porttelefonen. Vi hade bestämt att hon skulle komma och hämta monsteran som vuxit sig för stor för att få plats hos mig längre. Men Jaja och Micke har gott om plats och ville gärna ha den! Så den har fått flytta! Perfekt! Och på vägen hem till mig köpte Jaja en mjölk till mig. Gulle!

Jaja sa att hon skulle fixa att bära ner den själv och knöla in den i bilen. Så jag knatade ut på balkongen och såg glatt på när hon brottade in alla stora blad i bilen. Men hon lyckades, och kunde till slut stänga dörren. Och sen sätta sig själv bakom ratten och ta djungeln och köra hemåt.

Själv så satte jag igång och packade helgväskan. Jag är ledig imorgon, och det är M oxå. Så när jag slutar jobba idag så drar vi ut på landet! Och jag slutar redan 14.30! Så långhelg med M, och L som jag antar kommer imorgon, på landet. Myyyys!

Jag ska stoppa in min gamla hallspegel i bilen, för den ska MochLsdotters familj ha i sitt hus på landet. Så då slipper den stå i skamvrån i min hall längre! Superbra när det man själv inte vill ha kvar, speglar och växter, kan flytta hem till någon annan!

Carina ringde upp, det var ett bra tag sen vi hördes av. Så jag blev så glad att hon hörde av sig!! Vi babblade på en bra stund och uppdaterade varandra om hur vi har det och vad som hänt i våra liv. Kändes bra att höras av och babbla!

Sen fick jag ett meddelande av en kollega på Messenger. Så kul att hon hörde av sig!! Vi ”babblade” en bra stund. Mest om taxar och IPL. ha ha ha! Hon visste att jag testat och ville höra vad jag tyckte. Jag sa att jag kunde rekommendera MandySkin. Vi har fasiken en bra sammanhållning på jobbet, trots att vi inte sitter på kontoret nu. Vi hörs av lite då och då, hjälps åt med jobbgrejer så klart, men även så här med privata saker. Känns så bra!

Sen var det soffan och Dicte på TV tills det var dags att sussa. Eller snarare tills efter att det varit dags att sussa….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s