Vilken helg

Vi har haft en helt fantastisk helg! Strålande ☀️ varje dag, fågelkvitter hela dagarna och trevligt sällskap!

Men det här med fågelkvitter. Jag har för mig att de brukar kvittra ett par timmar tidigt på morgonen och sen vara rätt tysta. Men det har kvittrats hela dagarna, från alla håll. I varje träd, överallt har det kvittrat.

Vi har grillat, suttit i solstol (jag), rensat ogräs, (M) och snickrat (L). Kollat på film och lekt med 2 småtjejer. Men det är mest mormor som duger.

Efter fika med MochLsdotter med familj så åkte jag hemåt igår. Handlade i centrum och sen hem. Hann bara vara hemma några minuter så kom Gudsonenssambo och hämtade bilen, som de skulle låna över kvällen.

Packade upp, och satte mig sen på balkongen och läste. Så skönt att det äntligen är varmt nog att kunna sitta ute även efter att solen inte lyser på balkongen längre!!

Sen kollade jag på de sista avsnitten av Dicte.

DrGudsonen och sambon kom tillbaka med bilen och strax efter var det dags för mig att krypa i säng.

Så nöjd med den här helgen! Vi har haft det så härligt!

2 reaktioner på ”Vilken helg

  1. Det här med fågelkvitter. Det är underbart! Trots att jag bor ganska centralt i Stockholm så hör jag fåglarna kvittra hela tiden till min stora glädje! Jag har massor med träd runt mitt hus, vilket är härligt både för mig och fåglarna🤗
    Fint att din helg varit härlig! Jag har även njutit av solen och haft det skönt! Önskar dig en fin vecka! Just ja, kan vi inte få se lite bilder på hur ditt vardagsrum blev efter allt pyssel?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s