Morr!

Igår jobbade jag till klockan 18, och jag hade tänkt gå och handla efteråt. Men då hade det börjat regna så jag skippade det.

Jag hämtade ju de 2 borden till vardagsrummet på Jysk förra veckan. 2 likadana som det jag redan har. Men när jag skulle sätta ihop det första så funkade det inte riktigt så jag kom av mig. Men igår tänkte jag att nu tar jag tag i det här, jag vill få det klart!

Så jag såg till att få ner pulsen och samla tålamod och satte mig på golvet. Jag satte ju ihop det bordet jag har och det funkade fint, så det borde ju inte vara ett problem. Men, det var det! Hålen på bordsbenen sitter lite för lågt, så de passar inte i prylen som sitter på bordsskivan, som de ska skruvas fast i.

Öppnade det andra paketet och tänkte att det ska väl i alla fall gå att få ihop. Icke, det var samma där! Men va f*n då?! Då ruttnade jag, det var ju liksom inte mycket att göra. Så ner med allt i paketen igen. Och det är ju i stort sett omöjligt att få ner sakerna som de låg innan… Och så tejpade jag ihop det så gott det gick. Borden ska tillbaka till Jysk!

Undrar om jag vågar ta 2 andra, för är de oxå fel så blir jag ju tokig! Kan man kräva att de sätter ihop dem i butiken så att jag slipper frakta hem dem och sen tillbaks IGEN om de inte heller funkar?

Sen soffan och kollade på den norska serien Halvbrodern. Rätt bra! Och så tog jag faktiskt ett glas rosé, mitt på blanka vardagen och i min ensamhet. Det händer inte ofta! Jo, nu ljuger jag, sangria händer det ju faktiskt att jag tar en slurk ibland. Men igår blev det rosé, jag hade en slatt i en öppnad flaska.

Idag börjar jag jobba 15.30 så jag har haft sovmorgon. Och långfrulle. Mysigt! Nu ska jag åka till Martin Olsson, som visst heter nåt annat nu. Där kan man handla stora förpackningar och jag är på jakt efter stora konservburkar. Tänker ha dem som ytterkrukor! Så snyggt!! Och så ska jag handla annan mat utan att gå efter förpackningen. Ha ha ha!

4 reaktioner på ”Morr!

 1. Å, så irriterande! Be om hjälp på Jysk. Min erfarenhet är att dom är hjälpsamma. Minns när jag var liten då hade min mamma Gevalia kaffeburkar som blomkruka. Det var jättefint. Lycka till med borden och burkarna🤗

  Gilla

  1. Ja, jag hoppas de kan fixa det, för jag vill gärna ha de här borden.
   Just det, kaffe fanns i konservburkar när vi var små!! Det hade varit snyggt!

   Gilla

 2. Sååååå irriterande :/
  Be dem öppna o kolla redan i butiken?
  Så du får rätt grejer med hem❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s