Serier

Max Anger hette den svenska serien, men nää, jag har slutat kolla. Satte på den igen igår, men efter bara en liten stund gav jag upp. Av nån anledning fastnar jag inte för den., men jag kan inte sätta fingret på varför.

Istället började jag kolla på Pörni, en norsk komediserie. Den var riktigt bra! Den kan jag absolut rekommendera! 4 sangria av 5 möjliga.

Men innan jag fastnade i soffan så satt jag på balkongen med ett glas sangria och några skivor vattenmelon. Mys! Och så läste jag. Jag har kommit igång att läsa igen, det var ett tag som jag liksom kom av mig med det.

Idag började jag med att riva ur lakanen ur sängen direkt när jag gick upp. In med dem i tvättmaskinen! En av fördelarna med att jobba hemma! Man hinner tvätta, och kan bara snabbt slänga in tvätten i tumlaren när tvätten är klar. Jag vill inte låta framför allt tumlaren gå om jag inte är hemma. Men nu är jag ju det!

Idag har jag en till lite lyxig jobbdag. Börjar 8.45 och slutar 15. Skön dag! Dessutom är det fredag, solen skiner och det är varmt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s