Sköna söndag

När jag satt under parasollet på balkongen och läste igår så ringde Kerran. -Hur är det med dig? Jo tack, bara bra, svarade jag. -Men jag läste din blogg, och att du inte kände för att vara på klipporna?? Gulle, hon blev orolig och trodde jag var dålig eller deppig! Men inte alls, jag mår bra! Hon sa att hon snart skulle gå till lekparken bredvid mig med sitt barnbarn. Mysigt!

Sen satt jag och läste igen, och då ringde Lisa som bor på samma gård som jag. Och som från början är Kerrans vän. Hon frågade om vi skulle ses nere på gården och sitta och babbla en stund. Så jag gick in och blaskade av mig, tog på en BH och tog med dricka ut på gården. Jag sa att Kerran skulle vara i parken, så vi knatade dit men såg henne inte där. Däremot så var det massor av andra där för det är en stor fin plaskdamm i parken.

Vi ringde Kerran, men föräldrarna hade inte levererat barnbarnet än. Så vi knatade tillbaka till vår gård och satte oss i utemöblerna under ett träd och babblade.

När jag gick upp igen så tog jag med en tallrik med sallad ut på balkongen och åt. Då messade Systeryster att Storpudding skulle spela match på min sida om stan kl. 17 om jag ville komma. Så jag satt kvar på balkongen och läste, fixade med blommorna och bara hade det bra tills det var dags att duscha. För även om jag satt i skugga så var det VARMT!

Sen satte jag mig i bilen och åkte iväg till idrottsplatsen där de spelade. Lillpudding fick syn på mig och kom springande och kastade sig i min famn! Go-unge! Systeryster hade inte sagt att jag eventuellt skulle komma, så han blev glatt överraskad! Storpuddings lag vann med 2-1 så vi jublade och klappade i händerna allt vi kunde! Efter matchen var Storpudding helt slut! Tufft att spela i den värmen! Det var mysigt att ses och babbla lite med Systeryster och Svågern!

Jag köpte söndagsbilagorna på vägen hem, och så satte jag mig igen på balkongen när jag kom hem. Så skönt att sitta där! Sen in och kollade på på en långfilm på TV. Grace tror jag den hette, och den gick på ”vanliga” kanalerna, TV1. Den var bra och spännande!

Idag var det tur att jag vaknade i tid… Ställde in tiden på klockradion igår men glömde att sätta på alarmet (eller att radion ska sätta igång). Men som tur var fick jag ett meddelande så jag vaknade av att mobilen plingade. Då kollade jag på klockan, och såg att det var dags att gå upp och att jag glömt sätta igång väckningen… Tack Kerran, du räddade mig från att försova mig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s