Hotande farsot vid teknikstrul

När jag började jobba igår så såg jag i vår teamchatt att det var strul med ett av programmen vi jobbar i. Jag skrev genast och förvarnade om att jag kände en hemsk farsot komma smygandes. Och tillfrisknandet skulle nog komma först vid teknikstrulets upphörande. Jag misstänker starkt att jag har nån form av allergi mot teknikstrul! Bossen svarade lugnt att det var väl känt sen länge att jag har? Och det har han ju rätt i…

Men eftersom jag ju trots allt är en plikttrogen typ så jobbade jag ändå på, trots farsotens härjande. Och när jag slutade jobba så skulle jag ta tag i privat teknikstrul. I 2 dagar har jag inte haft nätåtkomst när jag inte haft wifi. Så jag ringde Telenors kundtjänst och frågade om det var så att jag för första gången fått slut på surf? Nix, hade gott om surf kvar, så det var inget problem! Nähä, vad kan det då vara? Jag blev kopplad vidare till nån annan, som kollade upp nåt som det inte heller var fel på. Men som sa att jag skulle börja med att sätta simkortet i en annan telefon och se om det blev samma sak då. I så fall var det simkortet som det var fel på och jag kunde bara åka till en Telenorbutik och få ett nytt. Okej, så jag rotade fram den där lilla prylen som man kan trycka in i ett litet hål för att få ut simkortet med, och så fram med min gamla mobil. Men, där skulle simkortet vara större och jag hade ju inte kvar de där delarna som man kan ta bort. Åååhhh!!! Jaha, så då bestämde jag att åka till en Telenorbutik sp får de hjälpa mig att kolla där, de lär väl ha telefoner man kan testa med? Så i med kortet igen och så iväg. När jag kommer ner till garaget så får jag för mig att testa igen om jag har nät. Och se på f*n, då har jag det!!

Jaha, men då behövde jag ju alltså inte ta mig till Telenor. Så jag var istället upp till centrum och var på apoteket, som inte hade mina antidepp hemma så de kan jag hämta ut idag. Och så skulle jag ha hudcreme, och de hade 20% rabatt om man handlade receptfria varor för minst 250 kronor, så jag köpte en till ansiktscreme och resorb också. Inget jag behövde just nu, men som ändå kommer gå åt.

Och sen hem igen. Och försökte boka tid för att skaffa nytt pass. Det är fullt i flera veckor framåt… Fler än jag som ser att man snart kommer kunna resa igen, tydligen. Men det stod att de släpper nya tider vartefter så jag får väl fortsätta kolla bara.

Satt en stund på balkongen och läste och sen in och kollade på The Code på Netflix. Riktigt bra! Men attans så varmt det blev i soffan! Så kom jag på att som TV:n står nu så kan jag ju sitta på balkongen och se TV:n genom balkongdörren! Sagt och gjort, och det var så skönt för då hade det blivit liiite svalare ute, i alla fall jämfört med inne.

4 reaktioner på ”Hotande farsot vid teknikstrul

  1. Vi fixade nya pass januari 2020 🤪
    O hur det gick m resandet sen vet vi ju😖😫
    Blir hemma i år med. Men sen djävlar 🤪

    Gilla

  2. Tack för dagens bästa ”farsotens härjande” Jag fick mig verkligen ett gott skratt!
    Jag verkar ha samma allergi som dig.

    Gilla

Lämna en kommentar